top of page
Gouden sieraden met edelstenen

Let the gems sparkle...

Gouden sieraden met edelstenen

Gouden sieraden met edelstenen laten ontwerpen door een vakbekwame goudsmid? In mijn atelier maak ik exclusieve edelsteen sieraden zoals een gouden ring met toermalijn, hangers met saffier, diamanten oorbellen of een armband gezet met edelstenen.
U bent betrokken bij het hele proces, van het ontwerpen van een uniek sieraad tot het selecteren van de edelstenen en materialen. Samen ontwerpen voegt een uniek element van exclusiviteit toe aan uw sieraden.
Graag ga ik met veel plezier voor u aan het werk om een schitterend sieraad met unieke edelsteen te maken.

Gouden sieraad met edelstenen laten maken

Een gouden droom sieraad met edelstenen laten maken? U bent van harte welkom op een willekeurige locatie of bij u thuis. Vrijblijvend bespreken wij de eerste ideeën en mogelijkheden voor het maken van een edelsteen sieraad.
Samen zoeken wij een kleur edelsteen uit zoals een saffier, een toermalijn en/of een diamant die perfect past bij uw ontwerp. Past geen enkele edelsteen uit mijn collecte bij uw ontwerp, dan ga ik specifiek opzoek naar de betreffende edelsteen die voldoet aan uw verwachtingen.
De diamanten en edelstenen worden geleverd door leveranciers over de hele wereld. De diamanten worden eventueel voorzien van een GIA, IGI of HRD certificaat.

Tijdens het maakproces wordt u volledig op de hoogte gehouden met uniek beeldmateriaal uit het goudsmidsatelier. Uw ontwerp tot leven zien komen is een magisch en interessant proces om te zien. Op deze manier wordt u persoonlijk betrokken bij het vervaardigen van uw eigen juwelen en krijgt u een exclusieve kijk achter de schermen in het atelier van een goudsmid.

Gouden edelsteen ring

Gouden ring met edelsteen

Gouden ringen met een edelsteen zijn voortreffelijke sieraden om uw persoonlijke stijl te laten zien en een statement te maken. Of het nu gaat om een op maat gemaakte cocktailring met saffier of een combinatie van een diamanten ring met een toermalijn, robijn of een spinel, handgemaakte edelsteen ringen zorgen voor een exclusieve uitstraling die u bij geen elke juwelier kunt vinden.

Elke ring met edelstenen vervaardig ik met de hand, met oog voor de kleinste details in mijn atelier. Het streven naar perfectie voor elk uniek sieraad als goudsmid geeft mij vertrouwen om exclusieve ringen met edelstenen te ontwerpen met uitermate vakmanschap

Gouden hanger met edelsteen

Een gouden hanger met edelstenen is een prachtig sieraad om uw unieke stijl en persoonlijkheid uit te drukken. De edelsteen hangers worden met de hand gemaakt in mijn atelier WV-goudsmid, eventueel van oude sieraden en edelstenen die toentertijd zorgvuldig zijn uitgekozen vanwege hun schoonheid en kwaliteit. Of u nu opzoek bent naar een unieke edelsteen hanger of een elegante basis hanger, ik zal de perfecte hanger voor uw realiseren.

Door het gebruiken van diamanten, saffieren, robijnen en andere edelstenen in combinatie met gouden materialen ontstaan unieke hangers die een leven lang gedragen kunnen worden. Handgemaakt met behulp van traditionele en moderne goudsmidtechnieken zullen deze unieke sieraden zich onderscheiden van de commerciële merken. Met zoveel unieke mogelijkheden ontwerp ik speciaal een edelsteen hanger voor u!

Hanger met edelstenen

Edelsteen sieraad laten maken? Neem contact op

Elke opdracht voor een gedenksieraad of as sieraad op maat begint met een vrijblijvend gesprek over ontwerpen en mogelijkheden. Overweegt u om een gedenksieraad te laten ontwerpen, neem dan vrijblijvend contact op.


Voor inspiratie kunt u kijken in mijn portfolio voor recente op maat vervaardigde opdrachten, in tijdschriften en online.


Locatie is geen obstakel. Ik vervaardig handgemaakte sieraden voor klanten door heel Nederland.

Tot snel!

bottom of page