top of page
Gedenksieraad op maat

Het realiseren van een sieraad ter gedachtenis

Gedenksieraden na overlijden

Gedenksieraden laten maken

Bij het overlijden van uw geliefde wilt u niets liever dan de mooie herinneringen koesteren. Sieraden van u overleden dierbare hebben een grote emotionele waarde. Het laten ontwerpen en maken van een gedenksieraad met dierbare herinneringen kan steun bieden bij het rouwproces. De dierbare herinneringen van uw geliefde elke dag bij u kunnen dragen is van bijzondere waarde. Als goudsmid heb ik al vele klanten mogen ontroeren met een uniek gedenksieraad. Het samenvoegen van jullie trouwringen, een sieraad vermaken of restaureren is mogelijk, net als het verwerken van as in deze sieraden.

Trouwringen laten samenvoegen na overlijden

Jullie trouwringen laten samenvoegen na overlijden van uw geliefde kan steun bieden bij het intense verdriet. De trouwringen zijn de basis van de liefde die jullie hebben gevierd, een eeuwige liefde die jullie elkaar hebben beloofd tot de dood jullie scheid. Een liefde die oneindig blijft na overlijden. Het dragen van jullie trouwringen maakt die eeuwige liefde tastbaar. Uw draagt uw geliefde altijd bij zich waar u ook bent.

U kunt bijvoorbeeld de trouwringen samenvoegen door alleen de ringen op maat te laten maken en aan elkaar te laten solderen, maar u kunt ook extra details aan de trouwringen toevoegen zoals een diamanten, kleur edelstenen, as in de trouwringen verwerken , een vingerafdruk gravure enz.
Samen bespreken we uw wensen en mogelijkheden voor het samenvoegen van jullie trouwringen waar u dierbare herinneringen in zijn verwerkt.

Trouwring sieraad vermaken na overlijden

Trouwringen vermaken na overlijden kosten?

Voor het vermaken van een trouwring na overlijden van uw dierbare zijn de kosten zeer verschillend per ontwerp. Hoe complex is het nieuwe ontwerp, moet er extra goud aan het sieraad toegevoegd worden, wilt u in het nieuwe ontwerp extra edelstenen of diamanten laten zetten. Afhankelijk van het ontwerp maak ik een passende offerte voor u.

 

Door het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden voor het vermaken van uw dierbare trouwringen en sieraden.

 

Aan de hand van de eerste ideeën maak ik diverse ontwerpschetsen speciaal voor u. De ontwerpschetsen pas ik aan totdat het uiteindelijke ontwerp volledig aansluit op uw wensen, voorzien van een passende offerte.

Uw dierbare sieraden achterlaten, en dan?

Tijdens het vermaak proces houd ik u volledig op de hoogte met uniek beeldmateriaal uit mijn atelier. Jullie trouwringen zien transformeren is een intense ervaring en zeer waardevol om te zien. Zo wordt u persoonlijk betrokken bij het vermaken van uw dierbare sieraden krijgt u een exclusieve kijk achter de schermen van een goudsmid.
 

Goudsmid Den Haag edelsmid .jpg

As sieraad laten maken

As van uw geliefde in een sieraad verwerken behoort tot één van de mogelijkheden voor het ontwerpen van een gedenksieraad. U kunt het as zichtbaar laten verwerken in een sieraad met transparante hars. Voor het verwerken van as wordt een verzonken ruimte gecreëerd in het wenste sieraad. Door transparante hars te gebruiken blijft de natuurlijk kleur van het as zichtbaar wat een prachtig resultaat geeft.

Het is ook mogelijke om het as onzichtbaar te verwerken in een gedenksieraad. Niet iedereen vind het namelijk mooi of prettig dat het as van een dierbare zichtbaar is voor iedereen. Om het as onzichtbaar te verwerken in een sieraad word een holle ruimte gecreëerd die wordt afgesloten met goud. Alleen diegene die het sieraad draagt weet dat er as in het sieraad is verwerkt en draagt op een subtiele manier de dierbare herinneringen bij zich.

In een persoonlijk gesprek zal ik luisteren naar uw wensen en ideeën om samen met u een uniek as-sieraad met dierbare herinneringen te kunnen ontwerpen.

as sieraad laten maken

Geërfde sieraden vermaken

Bent u in het bezit van geërfde sieraden welke u niet meer draagt, of is het erfstuk niet meer van deze tijd? Ook voor het vermaken of restaureren van geërfde sieraden zijn er veel mogelijkheden om de dierbare herinneringen bij u te dragen.
 

Het geërfde sieraad kan in zijn geheel in een ontwerp verwerkt worden. U kunt ook overwegen om een gedeelte van het sieraad, zoals een gravure of edelsteen, te verwerken in een exclusief ontwerp voor een handgemaakt sieraad. Zo kunt u een sieraad met emotionele waarde verwerken in een draagbaar sieraad die volledig bij u past.

Gedenk sieraad laten maken? Neem contact op

Elke opdracht voor een gedenksieraad of as sieraad op maat begint met een vrijblijvend gesprek over ontwerpen en mogelijkheden. Overweegt u om een gedenksieraad te laten ontwerpen, neem dan vrijblijvend contact op.


Voor inspiratie kunt u kijken in mijn portfolio voor recente op maat vervaardigde opdrachten, in tijdschriften en online.


Locatie is geen obstakel. Ik vervaardig handgemaakte sieraden voor klanten door heel Nederland.

Tot snel!

bottom of page