top of page
Edelsmid Delft.jpg

Goudsmid regio Delft

Goudsmid in de regio Delft e.o. Op locatie een afspraak maken om uw wensen en ideeën te bespreken voor een handgemaakt sieraad?

Elk sieraad vervaardig ik met de hand met oog voor de kleinste details. Eeuwen oude goudsmidtechnieken pas ik toe in combinatie met de fijnste technologieën voor het vervaardigen van de mooiste colliers, oorbellen, trouwringen, armbanden, verlovingsringen enz. Het streven naar perfectie voor elk uniek sieraad als goudsmid geeft mij vertrouwen om exclusieve sieraden te ontwerpen met uitermate vakmanschap.

Ervaren edelsmid Delft

Exclusieve sieraden van hoge kwaliteit die bij u passen. Sieraden die tijdloos zijn en aansluiten op uw wensen, maar kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u graag uw eigen ideeën inbrengen? Laat dan uw sieraden speciaal ontwerpen door mijn atelier WV-Goudsmid in de regio Delft en omgeving.
 

Misschien heeft u al een ontwerp in gedachten waar wij samen mee verder kunnen ontwerpen, of wilt u juist begeleid worden in de materiaal keuze en/of de mogelijkheden voor een bijzondere edelsteen.

Op een willekeurige locatie, bij u thuis, of via video-call maken wij een afspraak om de eerste ideeën en mogelijkheden voor een uniek handgemaakt sieraad te bespreken.

goudsmid delft

Op locatie een afspraak maken?
Laat u terug bellen!

Portfolio Goudsmid Delft

Als goudsmid in de regio Delft en omgeving heb ik al vele unieke sieraden mogen ontwerpen en vervaardigen zoals schitterende trouwringen, verlovingsringen, armbanden, oorbellen en sieraden met de mooiste edelstenen. Bekijk mijn portfolio of volg mijn sociale media kanalen.

  • Facebook Wv-Goudsmid
  • LinkedIn Willemijn Verkade
  • Instagram Wv_Goldsmith
  • Pinterest WV-Goldsmith

Goudsmid service in Delft en heel Nederland

Aan de hand van uw wensen en eerste ideeën maak ik diverse ontwerpschetsen speciaal voor u. De ontwerpschetsen pas ik aan totdat het uiteindelijke ontwerp volledig aansluit aan uw wensen, voorzien van een duidelijke prijsindicatie.

 

Als u niet woonachtig bent in de regio Delft of omgeving begeleid ik u per e-mail met beeldmateriaal door het ontwerpproces. Op deze manier ontwerp ik voor klanten in heel Nederland.

goudsmid atelier.jpg
Goudsmid Den Haag, Westland.jpg

Afhankelijk van het ontwerp wordt uw sieraad door mij met de hand vervaardigd door een proces van smeden, zagen, vijlen en solderen. Onder een microscoop pas ik de kleinste details toe en wordt elk sieraad met alle precisie afgewerkt. Tijdens het maakproces houd ik u volledig op de hoogte met uniek beeldmateriaal uit het atelier. Zo wordt u persoonlijk betrokken bij het vervaardigen van uw eigen juwelen en krijgt u een exclusieve kijk achter de schermen in het atelier van een goudsmid.
 

Het vervaardigen van handgemaakte sieraden duurt 6 tot 8 weken. De sieraden worden exclusief verpakt in een juwelen doos en voorzien van een waarborg keurmerk, een huiscertificaat en eventueel met een diamant certificaat van GIA, IGI of HRD.
 

Ik adviseer u om uw sieraden jaarlijks schoon te laten maken en te laten polijsten. Dit is een service voor alle handgemaakte sieraden uit mijn goudsmidatelier. U bent altijd welkom om contact op te nemen voor de schoonmaakservice.

Atelier WV-Goudsmid Delft

Create your perfect bespoke jewellery...

''Zeer vakkundig geadviseerd door Willemijn bij het ontwerpen van onze trouwringen. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en meermaals bezoek op locatie was geen probleem. Mede hierdoor hebben wij de perfecte ringen en raden WV-Goudsmid dan ook aan iedereen aan!''

- Merel

Goudsmid Delft Ring

Goudsmid contact regio Delft e.o.

Op zoek naar een Goudsmid in de regio Delft, Den Haag, Vlaardingen of Westland?
Elke opdracht voor een handgemaakt sieraad op maat begint met een vrijblijvend gesprek over ontwerpen en mogelijkheden. Overweegt u om een sieraad te laten ontwerpen, neem vrijblijvend contact met mij op.

Als u een afspraak op locatie, of via video call, wilt maken, kunt u nu uw afspraak inplannen in de online agenda.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

bottom of page