top of page
Goudsmid Vlaardingen.jpg

Goudsmid regio Vlaardingen

Opzoek naar een goudsmid in de regio Vlaardingen? Kwaliteit en vakmanschap staat centraal bij alles wat ik (Willemijn Verkade) doe in mijn atelier WV-Goudsmid.

Elk sieraad wordt met de hand vervaardigd met oog voor de kleinste details. Eeuwen oude goudsmidtechnieken worden in combinatie met de fijnste technologieën toegepast voor het vervaardigen van de mooiste verlovingsringen, trouwringen, oorbellen, armbanden, colliers enz. Het streven naar perfectie voor elk uniek sieraad als goudsmid geeft vertrouwen om exclusieve sieraden te ontwerpen met onberispelijk vakmanschap.

Ervaren edelsmid Vlaardingen

Exclusieve sieraden van hoge kwaliteit die bij u passen. Sieraden die tijdloos zijn en aansluiten op uw wensen, maar kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u graag uw eigen ideeën inbrengen? Laat dan uw sieraden speciaal ontwerpen door mijn atelier WV-Goudsmid in regio Vlaardingen en omgeving.

Op locatie of via video-call maken wij een afspraak om de eerste ideeën en mogelijkheden voor een uniek handgemaakt sieraad te bespreken. Misschien heeft u al een ontwerp in gedachten waar wij samen mee verder kunnen ontwerpen, of wilt u juist begeleid worden in de materiaal keuze en/of de mogelijkheden voor een bijzondere edelsteen.

goudsmid Vlaardingen

Afspraak maken? Laat u terug bellen!

Portfolio Goudsmid Vlaardingen

Als goudsmid in de regio Vlaardingen en omgeving heb ik al vele unieke sieraden mogen ontwerpen en vervaardigen zoals schitterende trouwringen, verlovingsringen, armbanden, oorbellen en sieraden met de mooiste edelstenen.

Goudsmid service in heel Nederland

Aan de hand van uw wensen en eerste ideeën maak ik diverse ontwerpschetsen speciaal voor u. De ontwerpschetsen pas ik aan totdat het uiteindelijke ontwerp volledig aansluit aan uw wensen, voorzien van een duidelijke prijsindicatie.

 

Als u niet woonachtig bent in de regio Vlaardingen of omgeving begeleid ik u per e-mail met beeldmateriaal door het ontwerpproces. Op deze manier ontwerp ik voor klanten in heel Nederland.

goudsmid atelier.jpg
Goudsmid Den Haag, Westland.jpg

Afhankelijk van het ontwerp wordt het sieraad met de hand vervaardigd door een proces van smeden, zagen, vijlen en solderen. Onder een microscoop worden de kleinste details toegepast en elk sieraad met alle precisie afgewerkt. Tijdens het maakproces wordt u volledig op de hoogte gehouden met uniek beeldmateriaal uit het atelier. Zo wordt u persoonlijk betrokken bij het vervaardigen van uw eigen juwelen en krijgt u een exclusieve kijk achter de schermen in het atelier van een goudsmid.
 

Het vervaardigen van handgemaakte sieraden duurt 6 tot 8 weken. De sieraden worden exclusief verpakt in een juwelen doos en voorzien van een waarborg keurmerk, een huiscertificaat en eventueel met een diamant certificaat van GIA, IGI of HRD.
 

Ik adviseer u om uw sieraden jaarlijks schoon te laten maken en te laten polijsten. Dit is een service voor alle handgemaakte sieraden uit mijn goudsmidatelier. U bent altijd welkom om contact op te nemen voor de schoonmaakservice.

Atelier WV-Goudsmid  Vlaardingen

Create your perfect bespoke jewellery...

''Zeer vakkundig geadviseerd door Willemijn bij het ontwerpen van onze trouwringen. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en meermaals bezoek op locatie was geen probleem. Mede hierdoor hebben wij de perfecte ringen en raden WV-Goudsmid dan ook aan iedereen aan!''

- Merel

Goudsmid ring Vlaardingen_edited.jpg

Goudsmid contact regio Vlaardingen e.o.

Op zoek naar een Goudsmid in Vlaardingen, Den Haag, Delft of Westland? Elke opdracht voor een handgemaakt sieraad op maat begint met een vrijblijvend gesprek over ontwerpen en mogelijkheden. Overweegt u om een sieraad te laten ontwerpen, neem dan contact op of plan hier uw afspraak. 

Als u een afspraak op locatie, of via video call, wilt maken, kunt u nu uw afspraak inplannen in de online agenda.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

bottom of page