top of page
Maansteen ring

Het realiseren van exclusieve handgemaakte sieraden

Exclusieve handgemaakte sieraden 

Handgemaakte sieraden laten maken, hoe gaat dat in zijn werk?

Handgemaakte sieraden exclusief laten maken zoals een verlovingsring, trouwringen, oorbellen, armband of een echte eyecatcher van een sieraad. Uw wensen vormen de basis van een uniek sieraad. Gedurende het proces houd ik u op de hoogte met uniek beeldmateriaal uit het atelier. Zodat u er op kunt vertrouwen dat het eindresultaat van uw handgemaakte sieraad exact is zoals u had voorgesteld.

Kennis maken en inspiratie delen voor uw sieraad

Een exclusief handgemaakt sieraden laten ontwerpen? Door het maken van een afspraak wordt de eerste stap naar een uniek handgemaakt sieraad gezet. Op locatie, bij u thuis in Westland, of via video-call bespreken wij vrijblijvend de eerste ideeën en mogelijkheden voor een uniek sieraad

 

Voor inspiratie kunt u kijken in mijn portfolio of Pinterest account. Maar ook op het internet is veel inspiratie te vinden voor uw eigen ontwerp. Als u een interessant ontwerp heeft gezien kunnen wij deze gebruiken als startpunt voor uw unieke sieraad. Graag informeer ik u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Handgemaakte sieraden kennis maken

Stap 1.

Stap 2.

Samen een uniek ontwerp maken

Het verfijnen van de eerste ideeën in een aantal ontwerpschetsen is de volgende stap voor het ontwerpen van een handgemaakt sieraad. Van één van de ontwerpschetsen vervaardig ik in overleg een voorbeeld model die u kunt passen zodat u een juiste keuze kunt maken.

 

U wordt volledig bij het ontwerpproces betrokken zodat het ontwerp aangepast kan worden waar nodig is om het gewenste eindresultaat te bereiken. Als u niet woonachtig bent in het Westland begeleid ik u met beeldmateriaal per e-mail door het ontwerpproces. Op deze manier werk ik met klanten door heel Nederland.

Sieraden ontwerpen

Stap 3.

Selecteren van edelstenen en diamanten

Voor het ontwerpen van uw droom sieraad zoeken wij samen de mooiste diamanten en kleur edelstenen zoals saffieren en toermalijnen uit. De diamanten en edelstenen worden geleverd door leveranciers over de hele wereld.

De diamanten worden eventueel voorzien van een GIA, IGI of HRD certificaat.

U bent van harte welkom om een keuze te maken uit de verschillende diamanten en kleur edelstenen uit mijn collectie. Past geen enkele edelsteen uit mijn collectie bij uw ontwerp, dan ga ik specifiek opzoek naar de betreffende edelsteen die voldoet aan uw verwachting.

Als u een afspraak op locatie, of via video call, wilt maken, kunt u nu uw afspraak inplannen in de online agenda.

Edelstenen selecteren

Stap 4.

Hoeveel kost een handgemaakte sieraad?

Voor het vervaardigen van een exclusief handgemaakte sieraad zijn geen extra kosten verbonden. Elk sieraad in het atelier wordt met de hand vervaardigd met het zelfde maakproces, zorg en precisie als een handgemaakt sieraad uit de collectie.

 

Als u een budget in gedachten heeft hoor ik het graag. Wij ontwerpen samen een uniek handgemaakt sieraad naar u wens binnen uw budget.

 

Heeft u geen duidelijk budget in gedachte? Geen probleem. Ik begeleid u door de verschillende opties en adviseer u over de kosten van verschillende ontwerpen en bijzondere edelstenen om u te helpen bij de juiste keuze.

Exclusieve handgemaakte sieraden

Stap 5.

Hoe uw handgemaakte sieraden worden vervaardigd

Elk sieraad wordt exclusief met de hand vervaardigd met oog voor de kleinste details. Afhankelijk van het ontwerp worden eeuwen oude goudsmidtechnieken zoals smeden, zagen, vijlen en solderen in combinatie met de fijnste technologieën toegepast voor het vervaardigen van de mooiste verlovingsringen, trouwringen, oorbellen, armbanden, kettingen enz. Het streven naar perfectie voor elk uniek sieraad als goudsmid geeft vertrouwen om exclusieve sieraden te ontwerpen met onberispelijk vakmanschap.

 

Tijdens het maakproces houd ik u op de hoogte met uniek beeldmateriaal uit het goudsmidsatelier. Uw ontwerp tot leven zien komen is een magisch en interessant proces om te zien. Op deze manier wordt u persoonlijk betrokken bij het vervaardigen van uw eigen juwelen en krijgt u een exclusieve kijk achter de schermen in het atelier van een goudsmid.

Handgemaakte sieraden vervaardigen

Stap 6.

Uw handgemaakte sieraad is klaar om opgehaald te worden

Het vervaardigen van uw handgemaakte sieraden duurt 6 tot 8 weken. Zodra uw sieraden gereed zijn om af te leveren neem ik contact met u op.

 

De handgemaakte sieraden worden exclusief verpakt in een juwelen doos en voorzien van een waarborg keurmerk, een huis certificaat en eventueel met een diamant certificaat van GIA, IGI of HRD.

 

Ik adviseer u om uw sieraden jaarlijks schoon te laten maken en te laten polijsten. Dit is een service voor alle handgemaakte sieraden uit mijn goudsmidatelier. Met zorg omgaan met uw sieraden zorgt er voor dat u jaren met plezier uw sieraden kunt dragen. U bent altijd welkom om contact op te nemen voor de schoonmaakservice.

Handgemaakte sieraad Willemijn Verkade

Ik wil ook een handgemaakte sieraad van WV-Goudsmid!

Elke opdracht voor een handgemaakt sieraad op maat begint met een vrijblijvend gesprek over ontwerpen en mogelijkheden. Overweegt u om een sieraad te laten ontwerpen, neem dan vrijblijvend contact op.


Voor inspiratie kunt u kijken in mijn portfolio voor recente op maat vervaardigde opdrachten, in tijdschriften en online.


Locatie is geen obstakel. Ik vervaardig handgemaakte sieraden voor klanten door heel Nederland.

Tot snel!

bottom of page