Goudsmid gereedschap met diamanten.

About

Willemijn Verkade...

WV-Goudsmid

Mijn atelier WV-Goudsmid is een uniek atelier gevestigd in de regio Westland. De interesse voor het vervaardigen van sieraden ontstond in mijn tiener jaren. De passie voor het zagen, solderen en vormen van metalen fungeert als een uitstekende basis voor mijn nieuwsgierigheid en creativiteit voor het vervaardigen van exclusieve sieraden van uitzonderlijke kwaliteit die de verwachtingen van mijn klanten overtreffen.

Willemijn Verkade

Ervaring

Meer dan 10 jaar geniet ik van de werkzaamheden in de goudsmid – juweliers branche. Als jonge enthousiaste meid ben ik in het juweliers vak terecht gekomen waarna ik in 2013 ben afgestudeerd als Goudsmid ondernemer aan de Vakschool te Schoonhoven.
Hierna heb ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkeld in diverse goudsmidateliers waar exclusiviteit en uitzonderlijke kwaliteit bovenaan staan.

Een zwart-wit atelier foto waar een edelsteen in de zetting word gepast of deze correct is.

Mijn passie 

* De interactie met de klanten die op zoek zijn naar een speciaal handgemaakt juweel.
* De creativiteit waarmee ik samen met mijn klanten een ontwerpproces in ga en hun ideeën en emotie in een sieraad mag verwerken.
* De vrijheid en nieuwsgierigheid voor het vervaardigen van een eigen unieke handgemaakte collectie.
* Het vervaardigen van de kleinste en fijnste details van een exclusief juweel.
* Mogen werken met de mooiste materialen en edelstenen die worden gewonnen uit de natuur.

 

Dit zijn een aantal facetten van het prachtige ambacht die mij motiveren om de meest schitterende creaties te ontwerpen voor mijn klanten. Elke dag weer met een glimlach achter de werkbank zitten is voor mij goud waard!

18kt geelgouden ring gezet met een groene toermalijn en geel diamant

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden of heeft u vragen? 
Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen.