top of page
Goudsmid Westland

Het hele Westland

Ambacht, vakmanschap, goudsmeden

24 mei 2023

Unieke handgemaakte sieraden bij WV-Goudsmid

“Met oog voor detail, passie voor het authentieke ambacht en het streven naar perfectie onderscheid ik mij om samen met u exclusieve sieraden te ontwerpen,” vertelt Willemijn Verkade. Elk sieraad wordt met de hand vervaardigd en is uniek in zijn soort. “Bij mij krijgt u niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een unieke beleving waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal staan.”
 

“Het ontwerpen van een handgemaakt sieraad begint met een vrijblijvende afspraak op locatie waar wij uw wensen en mogelijkheden bespreken voor een prachtige ring met edelstenen, een armband, oorhangers, een unieke verlovingsring, trouwringen of een gedenksieraad. Deze wensen verwerk ik in diverse ontwerpschetsen en indien van toepassing ga ik voor u op zoek naar de perfecte diamant of kleur edelsteen zoals saffier en toermalijn.”

Tot één van de mogelijkheden behoort ook het hergebruiken van bestaande of geërfde sieraden. De sieraden kunnen volledig of gedeeltelijk verwerkt worden in een nieuw sieraad. U kunt bijvoorbeeld overwegen om edelstenen te hergebruiken of een gravure te behouden. Zo kunt u een sieraad met dierbare herinnering weer elke dag bij u dragen.

“Met de grootste zorg en vakkundigheid maak ik een uniek sieraad voor u. Gedurende het proces houd ik u op de hoogte met uniek beeldmateriaal. Uw sieraad tot leven zien komen is een magisch en interessant proces om te bewonderen. Op deze manier betrek ik u persoonlijk bij het vervaardigen van uw sieraden en krijgt u een exclusieve kijk achter de schermen. Elke dag met een glimlach achter de werkbank zitten is voor mij Goud waard!”

Goudsmid Den Haag edelsmid .jpg

"Met de grootste zorg en vakkundigheid maakt Willemijn Verkade een uniek sieraad." (Foto: Cemme Steenhuisen/Cemmephotography)

Volg Willemijn Verkade op Facebook of Instagram als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws uit het atelier.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen van een uniek sieraad of wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op via:

06-53809348

info@willemijnverkade.com

www.willemijnverkade.com

bottom of page