top of page
Ring goudsmid westland.jpg

Atelier

Create your perfect bespoke jewellery...

Willemijn Verkade

Een gouden ontwerp speciaal voor u

Elegant, klassiek of juist een eyecatcher? Ik ontwerp exclusief voor u. De mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen gouden sieraden zijn eindeloos! Of u nu op zoek bent naar een mooie edelsteen of een unieke combinatie van de verschillende gouden materialen, aan de hand van uw wensen maak ik diverse ontwerpschetsen speciaal voor u. De ontwerpschetsen pas ik aan totdat het uiteindelijke ontwerp volledig aansluit op uw wensen, voorzien van een duidelijke prijsindicatie.

In mijn atelier WV-Goudsmid worden al uw gouden sieraden met de hand vervaardigd en de edelstenen en materialen met zorg geselecteerd.

Klik hier voor meer informatie over WV-Goudsmid

Gouden dames ring met edelsteen.jpg
Herinneringssieraad.jpg

'G'oude'n' sieraden

Bent u in het bezit van 'G'oude'n' sieraden welke u niet meer draagt, of is een erfstuk niet meer van deze tijd? Ook voor het vermaken van bestaande 'G'oude'n' sieraden zijn de mogelijkheden eindeloos. Het bestaande sieraad kan in zijn geheel in het ontwerp verwerkt worden. U kunt ook overwegen om een gedeelte van het sieraad, zoals de edelstenen, te verwerken in een exclusief ontwerp. Zo kunt u een sieraad met emotionele waarde verwerken in een draagbaar sieraad die volledig bij u past.


Tijdens het maakproces houd ik u volledig op de hoogte met uniek beeldmateriaal uit mijn atelier WV-Goudsmid. Zo wordt u persoonlijk betrokken bij het vervaardigen van uw eigen juwelen en krijgt u een exclusieve kijk achter de schermen in het atelier van een goudsmid.

bottom of page